FONTOS! - Nyári szünet 2022.07.04-17.

Ezúton (is) szeretnénk tájékoztatni, hogy 2022.07.04-17. között nyári szünetet tartunk, de ha éppen ebben az időszakban szeretnél előrehaladni a tanfolyamon, természetesen megteheted.

A szünet ideje alatt a Pro csomaghoz tartozó konzultációk szünetelnek, a Pro előfizetéssel rendelkezők napjai ebben az időszakban átváltanak Basic előfizetésre (1 Pro előfizetési nap 2 Basic előfizetési napot ér). Természetesen az eseti írásos és live konzultációk is szünetelnek.

Az utolsó konzultációs alkalom szünet előtt: 2022. 06.30. (csütörtök)
Az első konzultációs alkalom szünet után: 2022.07.18. (hétfő)

Ha inkább pihennél ez idő alatt, kérhetsz szünetet (info@studicore.hu). Ebben az esetben nem váltjuk át a napokat, de majd csak januárban fogsz tudni belépni a tanfolyam felületére.

Aki 36 hó Basic csomagban tanul, arra a szünetkérés lehetősége sajnos nem vonatkozik, mivel ez a csomag alapvetően nem szüneteltethető.

Amennyiben nem jelzed szüneteltetési szándékodat, a rendszer automatikusan Basic előfizetési napokra váltja át az előfizetésedet a fenti időszakra.
(Ha te éppen a Java SE nagyfeladatodat készíted, vagy a Maven, a Git, a JPA, esetleg a HTML/CSS modult végzed Pro csomagban, jelezd nekünk, ebben az esetben szünetet javaslunk.)

Bármely előfizetési csomag esetén a szünetkérés határideje: 2022.07.01. 12:00!

Ha hibát észlelsz a napok átváltásával kapcsolatban, kérlek, írj az info@studicore.hu-ra!
(A nyári szünet ideje alatt az Ügyfélszolgálat csak korlátozottan lesz elérhető, kérjük türelmedet!)

Ha bármiben tudunk segíteni, vagy kérdésed merülne fel, fordulj hozzánk bizalommal, szívesen segítünk! info@studicore.hu

Mindenkinek Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánunk!
a StudiCore Kft. csapata

Utolsó módosítás: 2022. June 13., Monday, 14:31